Tractaments

01


CELLES

CELLES

La micropigmentació en celles, pot ajudar a afegir densitat de manera natural o recrear-les amb aparença realista en aquelles persones que presenten una pèrdua de pèl parcial o completa.

Se'n poden beneficiar aquells que presenten alopècia o altres trastorns autoimmunes, tricotil·lomania, pèrdua de cabell a causa de la quimioteràpia, així com aquells que només busquen més densitat i/o simetria per estètica.

Cada cas és individual i únic, per aquest motiu el disseny i la creació és completament personalitzat i es basa en la morfologia i els gustos personals.

La forma, el color i la textura de la cella estan totalment adaptades a cada client per obtenir resultats realistes i naturals.

PÈL A PÈL

Tècnica hiperrealista que imita la disposició natural del pèl de la cella, indicada en cas d'alopècia o molt poc pèl.

OMBREJADES

Subtil graduació de color de resultat molt natural i delicat, recomanada per definir forma i aportar densitat. Opció òptima per a pells grasses.

PREU

299 €

AVANTATGES
 1. Solució per la pèrdua parcial o total de celles. (alopècia o altres trastorns autoimmunes, tricotil·lomania, pèrdua de cabell a causa de la quimioteràpia, pèrdua de cabell per una errònia i continuada depilació, etc.)
 2. Estalvi de temps amb el maquillatge diari.
 3. Solució en cas d'al·lèrgia al maquillatge tradicional.
 4. Molt pràctic en esportistes, resistent a la suor i l'aigua.
 5. Correcció d'asimetries,

La micropigmentació no substitueix totalment el maquillatge, una vegada curada i regenerada la zona pot ser maquillada a sobre per intensificar la forma i el color si així es vol en ocasions especials.

02


ULLS

ULLS

Un eyeliner discret o sofisticat dóna vida i realça la mirada, redensifica les pestanyes i facilita el maquillatge diari.

El disseny pot «ametllar o esquinçar» l’ull, corregir subtilment la caiguda i embellir-lo a l’instant. Colors fantasia o negre clàssic.

ESPESSIMENT DE PESTANYES

Es pigmenta l’espai entre pestanyes donant sensació de densitat i foscor i engruixant la línia natural de les mateixes pestanyes. Sent gairebé imperceptible amb els ulls tancats.

DELINEAT D’ULLS

Efecte eyeliner maquillat. Superior, inferior o ambdós.

OMBREJATS

Efecte ombra d’ulls, amb o sense eyeliner.

PREU DES DE

199 €

AVANTATGES
 1. Estalvi de temps amb el maquillatge diari.
 2. Solució en casos d’al·lèrgia al maquillatge tradicional.
 3. Solució en casos d’ulls sensibles i llagrimeig constant.
 4. Solució per qui no sap maquillar-se l’eyeliner.
 5. Solució per qui té problemes de visió i no s’ho pot fer amb/sense ulleres.
 6. Molt pràctic en esportistes, resistent a la suor i l’aigua.

La micropigmentació no substitueix totalment el maquillatge, una vegada curada i regenerada la zona pot ser maquillada a sobre per intensificar la forma i el color si així es vol en ocasions especials.

03


LLAVIS

LLAVIS

Uns llavis ben definits, perfectament dibuixats i amb una mica de color embelleixen i rejoveneixen el somriure.

AQUAREL·LA

Graduació de color en tota la mucosa de resultat suau, translúcid i natural. El pigment es fon amb la tonalitat del llavi.

EFECTE MAQUILLATGE

Color més dens i saturat, imitant el pintallavis tradicional (el resultat mai serà efecte brillo o gloss).

PREU DES DE

349 €

AVANTATGES
 1. Correcció d’asimetries.
 2. Correcció d’hipopigmentacions i despigmentacions.
 3. Correcció de vores desdibuixades, línia blanca labial perduda o alterada per fillers o cicatrius.
 4. Solució per a qui no li dura el pintallavis o tendeix a menjar-se’l.
 5. Solució en cas d’al·lèrgia al maquillatge tradicional.
 6. Molt pràctic en esportistes, resistent a la suor i l’aigua.
 7. Estalvi de temps amb el maquillatge diari.

La micropigmentació no substitueix totalment el maquillatge, una vegada curada i regenerada la zona pot ser maquillada a sobre per intensificar la forma i el color si així es vol en ocasions especials.

04


AREOLES

AREOLES

Recreació hiperrealista del Complex Areola Mugró (CAM) amb tècniques tridimensionals.

Es tracta d’un tatuatge permanent, indicat en qualsevol persona que requereixi una restauració o remodelació del CAM; dones (i homes) que han viscut un càncer de mama i a qui s’ha realitzat una mastectomia i posterior reconstrucció de pit, persones transgènere, casos de necrosis parcials o totals de CAM per qualsevol motiu i persones amb CAMs hipopigmentats de forma natural.

Aquest procediment està completament personalitzat per a cada client per garantir resultats amb aspecte natural.

PREU UNILATERAL

350 €

PREU BILATERAL

450 €

«Vaig tornar a una visita de control amb l'oncòloga i va quedar molt sorpresa amb el canvi. Ella m'animava a fer-ho i em va dir que mai havia vist un resultat tan bo.»

R.S.G.

Tatuatge CAM Complex Areola Mugró unilateral

«Ha estat una de les millors decisions que he pres a la meva vida. Estic encantada amb el resultat, semblen completament reals. Em sento jo una altra vegada. Ho recomano sense dubtar-ho.»

A.D.A.

Tatuatge CAM Complex Areola Mugró bilateral

Altres Tractaments

05


PARAMÈDIC

Camuflatge de cicatrius o taques hipopigmentades, cremades, estries antigues, vitíleg i ulleres mitjançant micropuncions i combinacions de pigments per reproduir el color de la pell sana.

PREU SESSIÓ DES DE

299 €

06


CAPIL·LAR

Simulació òptica del creixement del cabell en casos d'absència parcial o total per alopècia androgènica, universal, areata, nerviosa, fibrosante... Efecte rasurat o densitat capil·lar.

PREU SESSIÓ

399 €

07


ELIMINACIÓ

Eliminació de micropigmentacions antigues, mal realitzades o no desitjades amb diferents mètodes.Per treballar i corregir treballs anteriors en la majoria de casos s’ha de realitzar primerament eliminació i/o extracció del pigment.

LÀSER

S’emet un feix de llum que destrueix les partícules del pigment i/o tinta, es fragmenten sense danyar els teixits circumdants i s’absorbeixen i són expulsats pel sistema limfàtic.

REMOVER

S’introdueix una emulsió treballant-la amb una tècnica semblant a la de la micropigmentació i el tatuatge, una vegada entra en contacte amb el pigment, aquest és expulsat de la pell i es forma una crosta que en caure amb els dies s’emporta el pigment extret en la sessió.

PREU DES DE

70 €

Contacte

RESERVA ONLINE UN TRACTAMENT, CONCERTA UNA VISITA EN HORES CONVINGUDES O DEMANA PELS NOSTRES TRACTAMENTS

ON TROBAR-ME

GRAN VIA DE JAUME I, 60 LOCAL

517001 GIRONA

TELÈFON I WHATSAPP

+34 653 031 341

HORARI D’ATENCIÓ AL CLIENT

DL-DJ: 15:00 -18:00H

DV: 11:00-15:00H

HORARI DE L’ESTUDI

D-DV: 10:00-13:00H / 15:00 -18:00H