Informació

Recomanacions i Precaucions

01


ABANS D’UNA SESSIÓ DE MICROPIGMENTACIÓ

EL MAQUILLATGE PERMANENT ÉS UNA INVERSIÓ QUE ES FA PER UN MATEIX; L’INCOMPLIMENT DE LES RECOMANACIONS TÉ UN IMPACTE SIGNIFICATIU EN ELS RESULTATS.

Evitar tota classe d’exposició a raigs UV (rutines de bronzejat) les dues setmanes prèvies al tractament.

Evitar fàrmacs/substàncies amb «efecte píling» (Vitamina A i/o àcids glicòlics) a la zona a tractar dues setmanes abans de la cita.

Evitar fàrmacs/substàncies amb efecte anticoagulant/antiagregant (àcid acetil-salicílic, etc.) com a mínim 3 dies abans del tractament (idealment la setmana abans). Consultar sempre amb el metge responsable.

Evitar procediments cosmètics que impliquin infiltracions (Botox i/o fillers) les dues setmanes pre i post tractament.

Qualsevol depilació de la zona a tractar s’ha de realitzar com a mínim 2 dies abans de la cita.

Evitar el consum d’alcohol, cafeïna/teïna o qualsevol excitant el dia del tractament (és recomanable no fer-ho en les 24 hores prèvies).

Pot existir hipersensibilitat en tractaments realitzats al voltant o durant el cicle menstrual.

RECOMANACIONS ESPECÍFIQUES SEGONS ZONA A MICROPIGMENTAR

CELLES
 1. Si es desitja realitzar un tintat de celles, s’haurà de dur a terme com a mínim una setmana abans del tractament, o un cop el treball estigui completament curat i regenerat.
 2. És recomanable no depilar les celles les dues setmanes prèvies al tractament.
 3. Evitar l’ús de productes que estimulin el creixement de les celles dues setmanes abans del tractament.
 4. Si habitualment es maquillen les celles, és recomanable acudir a la cita amb les celles maquillades per optimitzar la fase de disseny. És especialment important quan es desitja una forma específica.
ULLS
 1. Evitar màscara de pestanyes i maquillatge waterproof el dia del tractament.
 2. Evitar lents de contacte el dia del tractament.
 3. Evitar substàncies que estimulin el creixement de les pestanyes les dues setmanes prèvies al tractament.
 4. Evitar el tint, la permanent i/o el lífting de pestanyes dues setmanes abans del tractament.
 5. Retirar les extensions de pestanyes un mínim de 3 dies abans del tractament. Si no es retiren, evitar fer cap reompliment en les dues setmanes prèvies. En aquest cas es poden perdre extensions durant el procediment i poden interferir negativament en el procés de curació.
LLAVIS
 1. Si es desitja, consultar al seu metge sobre l’ús d’anestèsics tòpics. Aplicar la crema en una capa espessa una hora abans de la cita i oclusió amb film.
 2. En cas d’existir antecedents o infecció activa pel virus herpes simple (VHS), s’aconsella consultar amb el seu metge la indicació d’iniciar un tractament antiherpètic. No es pot garantir que el VHS no reaparegui posteriorment al tractament.
 3. Realitzar una exfoliació labial una setmana abans al tractament.
 4. Mantenir una rutina d’hidratació labial intensiva.
 5. Evitar pintallavis permanents i/o waterproof.

CONTRAINDICACIONS

TEMPORALS

Menstruació, herpes simple o zòster, conjuntivitis, debilitat immunològica, embaràs, infiltracions estètiques, intervencions de cirurgia estètica, tractaments mèdics dermatològics (Roacután, etc.), quimioteràpia o radioteràpia, cicatrius no estabilitzades, afeccions cutànies en la zona d’aplicació (dermatitis local, hematoma, cremades, úlceres) o infeccions locals bacterianes, fúngiques o víriques.

TOTALS

Reaccions al·lèrgiques als pigments, afeccions cutànies en la zona d’aplicació (pigues i nevus, queloides, angiomes voluminosos, berrugues, impetigen, psoriasis, urticària, cloasma).

SOTA SUPERVISIÓ MÈDICA

Diabetis, hemofília, epilèpsia, cardiopaties, VIH, alteracions o lesions cutànies no diagnosticades en la zona d’aplicació i altres patologies cròniques.

RISCS I COMPLICACIONS

Infecció local bacteriana, fúngica o vírica.

Infecció sistèmica: Hepatitis (VHB, VHC), sífilis, VIH, tètan.

Al·lèrgia, dermatitis de contacte, reaccions cutànies.

Herpes simple en tractaments labials.

Hemorràgia.

Cicatrius patològiques.

02


DESPRÉS D’UNA SESSIÓ DE MICROPIGMENTACIÓ

EL MAQUILLATGE PERMANENT ÉS UNA INVERSIÓ QUE ES FA PER UN MATEIX; L’INCOMPLIMENT DE LES RECOMANACIONS TÉ UN IMPACTE SIGNIFICATIU EN ELS RESULTATS.

Rentar la zona tractada suaument matí i nit amb aigua tèbia i sabó de pH neutre. Eixugar amb una gasa, paper absorbent o cotó sense borrissol d’un sol ús i aplicar una capa fina de la crema subministrada.

Dormir lleugerament incorporat durant les primeres nits per disminuir la inflamació.

Evitar l’exposició solar de la zona tractada durant el procés de curació.

No aplicar cap classe de cosmètic en la zona i evitar suar durant els 10-15 dies posteriors al tractament.

No submergir la zona tractada els 10 dies posteriors al procediment.

Mantenir la zona tractada neta, seca i deixar-la respirar!

LA PELL DE CADA CLIENT RESPON DE MANERA DIFERENT. AQUESTA INFORMACIÓ NOMÉS SERVEIX COM A PAUTA.

QUÈ ESPERAR

Immediatament després del procediment, el treball apareix amb un color més fosc (hiperpigmentat) i sobredefinit. Aquest estat pot perdurar la primera setmana post tractament, mentre es produeix el procés de curació inicial. La pell de la zona tractada pot assemblar-se a una cremada solar, però només hi ha una mínima incomoditat.

L’enrogiment i la tonalitat vermellosa del pigment durant la primera fase de curació és molt habitual i completament normal.

Durant el període inicial de curació, hi pot haver una mínima descamació de la pell. En cas d’aparèixer una petita crosta o pell, no retirar mai. Continuar el tractament indicat fins que es desprengui espontàniament.

Durant el procés de curació el color se suavitza. En les fases inicials es pot experimentar una pèrdua de color que s’anirà corregint mitjançant l’exfoliació i regeneració cutània. El procés complet dura aproximadament unes 8 setmanes, moment en què el veritable color es fa evident, pel que no està indicat realitzar un retoc, en cas de ser necessari, fins a haver transcorregut un mínim de 6 setmanes.

QUÈ EVITAR
 1. Evitar manipular la zona tractada (NO tocar, gratar, fregar, estirar, etc.). Si és necessari tocar la zona, fer-ho amb les mans netes i el menor temps possible.
 2. Evitar retirar crostes o pells que puguin aparèixer en la fase de curació.
 3. Evitar saunes, piscines, vapors o activitats que provoquin sudoració excessiva.
 4. Evitar l’ús de productes facials i/o maquillatges en la zona tractada.
 5. Evitar productes antiacneics (peròxid de benzoïl, àcid salicílic, Proactiv, etc.) i/o cremes despigmentants (hidroquinona) a la zona tractada durant la fase de curació.
 6. Evitar utilitzar productes antienvelliment i/o productes facials que continguin Alpha Hidroxils (AHAs), Retin-A, Àcids Làctics o Glicòlics.
 7. Evitar la depilació de la zona tractada i voltants durant la curació.
 8. Evitar l’exposició solar (UV), inclosos els solàriums, fins que la curació sigui completa. Si l’exposició solar és inevitable, protegir la zona amb una capa fina de protecció solar específica per tractaments de micropigmentació.

Finalitzat el procés de curació, és molt recomanable mantenir la protecció solar (SPF 50+).

L’INCOMPLIMENT D’AQUESTES INSTRUCCIONS AFECTARÀ SIGNIFICATIVAMENT ELS RESULTATS.

UNA VEGADA CURAT

L’exposició solar continuada i prolongada pot ocasionar l’esvaïment i decoloració del pigment, provocant una pèrdua d’intensitat i definició del treball. Per aquest motiu és recomanable la protecció solar de la zona un cop curada (crema foto protectora SPF 50+, ulleres de sol, barret).

En cas de contacte de la zona tractada amb clor i/o salnitre, esbandir amb abundant aigua i assecar amb cura.

No és recomanable l’aplicació de productes químics (àcid glicòlic) i/o procediments de microdermabrasió en la zona tractada, ja que l’ús continuat podria esvair el pigment.

Els procediments làser (tractaments cutanis, depilació) poden enfosquir, esvair o modificar el pigment de la zona tractada pel que no són recomanables. Si es preveu un tractament d’aquesta naturalesa, és convenient informar el tècnic prèviament.

Finalitzat el procés de curació de la zona tractada, les modificacions o addicions necessàries es poden realitzar a la cita de seguiment, no abans de 4 setmanes després de la sessió inicial.

Els retocs i/o modificacions que es realitzin transcorreguts més de 2 mesos des de la sessió inicial es consideraran manteniments i es facturaran com a tal.

Els manteniments són necessaris per conservar els resultats de manera òptima. Les sessions de manteniment es fan de mitjana cada 10-24 mesos en celles i 18-36 mesos en ulls i llavis. Durant aquest període de temps entre manteniments, els treballs es poden anar esvaint i/o perdent la força inicial.

CONDICIONS DE REVERSIBILITAT DE LA PRÀCTICA

El tractament de Micropigmentació és reversible mitjançant l’eliminació amb làser.

SI DURANT EL PROCÉS DE POST TRACTAMENT APAREGUÉS QUALSEVOL REACCIÓ O ALTERACIÓ CUTÀNIA ES RECOMANA CONSULTAR AMB EL SEU METGE.

Preus

CELLES

DES DE

299 €
ULLS

DES DE

199 €
LLAVIS

DES DE

349 €
AREOLES

DES DE

350 €
PARAMÈDIC

SESSIÓ DES DE

299 €
CAPIL·LAR

SESSIÓ DES DE

299 €
ELIMINACIÓ

DES DE

99 €
MÉS INFORMACIÓ TARIFES

Per rebre informació detallada sobre els preus dels nostres serveis completa el formulari:

Preguntes Freqüents

QUÈ ES LA MICROPIGMENTACIÓ?

També coneguda com a maquillatge permanent o tatuatge cosmètic, la micropigmentació és la implantació de micropartícules de pigment en les capes superficials de la pell. En aquestes capes es produeix un procés de renovació cel·lular, de manera que amb el temps, el pigment és absorbit i eliminat parcialment pel sistema limfàtic.

S’utilitzen tècniques de tatuatge per potenciar la bellesa natural o reproduir trets que s’han anat perdent amb el pas del temps o per causes mèdiques.

DIFERÈNCIES AMB EL TATUATGE?

La principal diferència resideix en les partícules de pigment implantades en la pell, la zona tractada i els resultats que en deriven.

El tatuatge tradicional utilitza tinta que no és eliminada pel sistema limfàtic, pel que els resultats són permanents.

La micropigmentació es basa en pigments dissenyats per anar esvaint-se gradualment, fet que permet a l’artista realitzar les modificacions necessàries en el color i la forma dels treballs per adaptar-los als canvis naturals de la clienta.

DIFERÈNCIES AMB EL MICROBLADING?

La principal diferència es basa en l’instrumental emprat.

El microblading és una tècnica manual que es du a terme amb una eina semblant a un bisturí amb la que es realitzen incisions superficials que s’emplenen amb pigment i s’utilitza gairebé en exclusiva per a treballs pèl a pèl en celles.

La micropigmentació es realitza amb un dermògraf amb motor elèctric sense vibracions i un aplicador molt fi que permet introduir pigment de manera suau i controlada. És una tècnica molt més versàtil, ja que permet tractar qualsevol zona demandada (ulls, llavis, cicatrius).

El microblading es coneix com les celles «pèl a pèl», però és un concepte erroni, ja que amb la micropigmentació s’aconsegueixen resultats equivalents o superiors en la imitació del pèl, amb l’afegit de poder combinar-se amb altres tècniques d’hiperrealisme.

A Gemma Micropigmentació només es treballa la tècnica pèl a pèl amb micropigmentació.

LA MICROPIGMENTACIÓ ÉS DOLOROSA?

Depenent de l’àrea a tractar i la tolerància personal al dolor, la situació més freqüent és que el tractament sigui indolor o provoqui una mínima molèstia en el període inicial, similar a una depilació de celles.

En tractament de parpelles, la sensació d’aprensió és sovint bastant forta, però el procediment és molt poc dolorós.

Pel que fa als llavis, en tractar-se d’una zona molt sensible, és recomanable consultar al seu metge sobre l’ús de crema anestèsica i aplicar-la com a mínim 1 hora abans del tractament (capa espessa i oclusió amb film).

LA MICROPIGMENTACIÓ ÉS PER MI?

Amb aquest procediment s’aconsegueix estalviar temps a mitjà i llarg termini, ja que no caldrà maquillar i/o retocar la zona tractada tan habitualment, la forma realitzada/el disseny estarà sempre perfecte i no s’esborrarà amb l’aigua o la suor.

La micropigmentació no substitueix totalment el maquillatge. Una vegada curada i regenerada, la zona pot ser maquillada a sobre per intensificar la forma i el color si així es vol en ocasions especials.

És un tractament unisex, indicat per ambdós sexes.

És una solució ideal per tractar la pèrdua de celles parcial o total, independentment de la causa. També és molt útil en casos d’al·lèrgia al maquillatge tradicional, llagrimeig constant i/o pèrdua de visió.

En casos de pell extremadament grassa, la tècnica de celles pèl a pèl NO és la més indicada, ja que la producció constant de sèu farà que el pèl, un cop curat, presenti un aspecte difuminat i més suau. El resultat final es veurà més apagat del que es desitja. En pells grasses és idònia la tècnica ombrejada.

En celles amb poc o res de pèl, la tècnica pèl a pèl pot quedar molt natural. Es basa en l’ús de tècniques de simulació artística per recrear les celles amb un efecte tridimensional.

Si es té suficient o molt pèl, es pot realitzar pèl a pèl, però el resultat obtingut mai serà tan espectacular com en celles poc poblades. Si l’objectiu és omplir buits i/o canviar subtilment la forma de la cella, la tècnica ombrejada és la més recomanable.

No existeix límit d’edat per a realitzar el tractament, però en pells madures i/o molt complicades, la tècnica de celles ombrejades respondrà millor, amb resultats més satisfactoris després de la cicatrització i a llarg termini.

En el tractament d’ulls existeixen limitacions fisonòmiques. En casos que presentin la parpella caiguda de manera fixa, caldrà adaptar el disseny de l’eyeliner sense sobrepassar-la.

Si es desitja un augment real del volum dels llavis, cal tenir molt clar que la micropigmentació no aconsegueix aquests resultats. No es treballa per fora del límit natural del llavi, però al pigmentar la mucosa sencera es pot aconseguir l’efecte òptic de més volum.

En casos que presentin un treball anterior amb determinades característiques (mida, color, saturació...), és recomanable un tractament previ que l’esvaeixi prou per a plantejar la correcció. Aquests casos normalment requereixen sessions addicionals. És convenient aportar fotografies del treball prèvies a la reserva o concertar una visita informativa per a valorar-ho.

En fumadors habituals el resultat final pot modificar-se o desaparèixer en menor temps.

Existeixen contraindicacions totals, temporals i sota supervisió mèdica que es poden consultar a l’apartat de recomanacions.

ES POT REALITZAR ESTANT EMBARASSADA?

Com a precaució, com que no existeix evidència, no està indicat realitzar aquests tractaments en dones embarassades o en període de lactància.

Tot i ser poc freqüent, existeix el risc d’al·lèrgia o infecció que pot suposar un perill per la salut del fetus, del nadó i/o de la mare.

Si es compta amb permís explícit del metge responsable, cal saber que a causa dels canvis hormonals que es produeixen durant aquests períodes, els resultats són imprevisibles.

Des de GEMMA MICROPIGMENTACIÓ es recomana no realitzar cap tractament durant l’embaràs o lactància.

ES FA UN DISSENY PREVI?

Un cop resolts tots els dubtes i explicats el procés del tractament i les fases de curació, s’estudia el cas i es crea el nou disseny.

Es treballa cada cas de forma individualitzada, pel que el disseny és completament personalitzat, basat en la morfologia, fisonomia i els gustos personals. Els colors emprats es creen d’igual manera, fent recomanacions des de l’experiència i la professionalitat.

No s’imposa res ni es pren cap decisió unilateralment. Fins que no s’està completament d’acord, convençut i satisfet amb el disseny no s’inicia l’etapa de micropigmentació.

El disseny no és una recreació exacta del resultat final, ja que aquest es realitza amb estris i materials de maquillatge i el segon es visualitza un cop el treball ha cicatritzat i regenerat.

ES REALITZA UNA PRIMERA CITA INFORMATIVA?

Existeix l’opció de realitzar una sessió informativa presencial (cost de 50 € no reemborsable, que es descomptarà del cost total del tractament).

ES SEGURA?

A part dels possibles problemes de curació inherents al seu cos, la micropigmentació no implica cap risc sempre que el procediment es dugui a terme sota estrictes condicions higièniques i a mans d’un bon professional.

A l’estudi de GEMMA MICROPIGMENTACIÓ l’espai de tractament compleix amb tots els criteris establerts pel Departament de Salut pel que respecta a establiments de micropigmentació i tatuatge.

Se segueixen estrictes mètodes de desinfecció i esterilització de les sales i superfícies. Només s’utilitzen materials estèrils i d’un sol ús que es descarten de forma segura després de cada servei.

Els equips emprats compleixen les normatives espanyoles i europees actuals, i provenen dels líders mundials en el camp de la micropigmentació.

Es treballa amb pigments de la màxima qualitat que, d’acord amb l’homologació sanitària, són hipoal·lèrgics, vegans, estèrils i ofereixen una molt bona resistència al pas del temps, sense notables canvis de color ni alteracions.

La tècnic especialista està altament qualificada i formada en les tècniques oferides. Està en possessió de tots els títols, permisos i assegurances exigibles i necessàries per exercir aquesta professió de forma segura.

POT PROVOCAR REACCIONS AL·LÈRGIQUES?

És molt inusual. En cas d’antecedents d’al·lèrgies o dubtes, es pot realitzar una prova de sensibilitat uns dies abans al tractament per minimitzar els riscs de reaccions.

En alguns casos excepcionals els pigments poden reaccionar anys després del tractament i provocar molèsties mínimes (prurit lleu i/o èczema localitzat). Es tracta de quadres molt lleus, però es recomana sempre consultar amb el seu metge si aparegués qualsevol símptoma.

COM ÉS UN TRACTAMENT DE MICROPIGMENTACIÓ?

Primera sessió

 • Explicació del tractament i resolució de dubtes
 • Desinfecció i preparació de la pell
 • Disseny de la forma i selecció del color
 • Procediment de micropigmentació
 • Desinfecció de la pell
 • Post tractament
 • Recordatori de cures posteriors

Revisió a les 6-8 setmanes aproximadament

 • Resolució de dubtes
 • Revisió del treball regenerat
 • Retoc de perfeccionament si fos necessari (desinfecció, tractament i post tractament)
QUANT DURA LA SESSIÓ DE MICROPIGMENTACIÓ?

Depenent del tractament a realitzar, la zona, la complexitat del treball i el tipus de pell, la durada de la sessió pot durar d’una fins a tres hores. Sent sessions de dues hores aproximadament habitualment.

QUANTES SESSIONS SÓN NECESSÀRIES?

Per a la majoria de clients, se solen necessitar dues sessions, separades un mínim de 6-8 setmanes entre si.

El treball curat i regenerat després d’una única sessió sol ser bastant subtil. Alguns clients ho prefereixen, mentre que d’altres opten per un aspecte més atrevit que requereix una segona sessió.

A la revisió, es valora la retenció del color i es fan els ajustaments oportuns.

Cada persona cura de manera diferent i a diferent ritme, pel que hi ha clients que no necessitaran cap retoc, mentre altres poden requerir sessions addicionals periòdiques per mantenir els resultats desitjats.

S’aconsellen revisions anuals o bianuals per un òptim manteniment de la micropigmentació.

QUANT TEMPS DURA LA MICROPIGMENTACIÓ?

La micropigmentació no desapareix totalment, però es va esvaint amb el pas del temps.

Molts factors tenen un paper important en la vida del pigment implantat i el resultat final, sent el tipus de pell dels clients el més determinant (les pells grasses retenen menys pigment).

El color del pigment emprat (els colors més clars s’esvaeixen més ràpidament), l’exposició al sol continuada i els tractaments despigmentants i agressius per la pell (làsers, pílings, etc.) escurçaran la vida de les micropigmentacions.

COM MANTENIR EN ÒPTIMES CONDICIONS LA MICROPIGMENTACIÓ?

Protegir del sol: utilitzar protecció solar alta i evitar l’exposició solar prolongada.

Esbandir i assecar bé la zona quan s’estigui en contacte amb el clor i/o salnitre.

Evitar tractaments agressius i despigmentants.

Realitzar els manteniments periòdics i no deixar que el treball s’esvaeixi notablement.

SI NO ES VOL CONTINUAR AMB EL MANTENIMENT, ÉS DETERIORA?

Si per qualsevol motiu no es vol seguir mantenint la micropigmentació, el color s’anirà esvaint amb el pas dels anys fins a un residu gairebé inapreciable.

QUE CAL FER ABANS DEL TRACTAMENT DE MICROPIGMENTACIÓ?

Evitar l’exposició a raigs UV (rutines de bronzejat) les dues setmanes prèvies al tractament.

Evitar fàrmacs i/o substàncies amb efecte antiagregant/anticoagulant (àcid acetil-salicílic, omega 3, niacina, etc.) 3-5 dies abans del tractament (prèvia consulta amb metge responsable).

Evitar begudes alcohòliques 24 hores abans del tractament.

Evitar begudes excitants 2 hores abans (preferiblement 24 hores abans).

Per a la micropigmentació d’ulls, evitar pestanyes maquillades. Es recomana retirar les extensions de pestanyes 3 dies abans, sempre per un professional.

Abans de la micropigmentació de llavis, en cas d’antecedents o infecció activa pel virus herpes simple, s’aconsella seguir un tractament antiherpètic (consultar amb el seu metge). No es garanteix que l’herpes no reaparegui posteriorment al tractament (és una resposta individual).

El dia de la sessió, la tècnic especialista pot suspendre el tractament en cas que el client presenti alguna contraindicació.

COM ES VEU IMMEDIATAMENT DESPRÉS DE LA SESSIÓ LA ZONA MICROPIGMENTADA?

Immediatament després de la micropigmentació, apareix un lleuger enrogiment de la zona tractada, així com una moderada inflamació (més acusada en parpelles i llavis).

Aquesta situació pot durar un màxim de 48 hores, però no és en absolut limitant, podent-se fer vida normal sempre que se segueixin les instruccions de cura posterior.

Passada la fase inflamatòria inicial, la zona tractada estarà irritada, més fosca, engruixida i definida durant uns dies.

QUE S'HA DE FER DESPRÉS DE LA SESSIÓ?

Les instruccions detallades de les cures es donen i discuteixen abans i després del tractament. Aquestes s’han de seguir i complir de la manera més estricte possible, ja que tenen un impacte significatiu en el resultat final.

Les pautes generals i recomanacions de què fer i no fer es poden trobar aquí.

COM ES CUIDA I PROLONGA LA VIDA DE LA MICROPIGMENTACIÓ?

Les recomanacions bàsiques per tal de mantenir amb qualitat i cuidar a llarg termini les micropigmentacions són:

 1. Seguir les instruccions de cura post tractament.
 2. Evitar l’exposició solar prolongada i utilitzar sempre protecció solar SPF50 o superior.
 3. No realitzar tractaments «agressius» com pílings, làsers o àcids sobre la zona, i si es realitzen, informar el tècnic.
 4. Programar seguiments periòdics i realitzar els manteniments necessaris.
ÉS POSSIBLE ELIMINAR-LA?

El tractament de Micropigmentació és reversible mitjançant l’eliminació amb làser o «removers» específics.

ES POT REALITZAR A L'ESTIU?

Sí, sempre que se segueixin les cures indicades i les precaucions d’evitar l’exposició solar, platges i piscines durant el procés de curació.

No submergir les zones tractades durant els primers 10 dies.

No seguir aquestes instruccions no només dificultarà la retenció del pigment (afectant la curació i el resultat final), sinó que pot causar infeccions.

QUE INCLOU EL PREU?

El preu de la primera sessió inclou el disseny, el tractament i la revisió del treball regenerat.

El preu del tractament d’ulls i celles s’indica com a parella, no unitari.

Les visites informatives i els dipòsits es descomptaran de l’import total del tractament i no són reemborsables.

Els retocs de treballs regenerats dins de termini i realitzats per GEMMA MICROPIGMENTACIÓ tenen un cost addicional.

Els repassos de manteniment de treballs realitzats per GEMMA MICROPIGMENTACIÓ tenen un preu reduït.

COM RESERVAR CITA?

Les cites es poden fer mitjançant el sistema de reserves online clicant a qualsevol «RESERVA ONLINE» d’aquesta web, a l’apartat «RESERVAR», mitjançant el formulari de contacte, via correu electrònic o al telèfon/whatsapp +34 653 031 341 en horari d’atenció al client.

QUINS MÈTODES DE PAGAMENT S'ACCEPTEN?

Els mètodes de pagament acceptats son efectiu, la majoria de targetes (visa Mastercard dèbit) i via la plataforma de compra online.

Política de l'estudi

Dipòsit
 1. Per reservar i confirmar cada nova cita es requereix un dipòsit. Aquest dipòsit és per assegurar el temps necessari per a la cita i es descomptarà del cost total del tractament.
 2. Els dipòsits no són transferibles. Si es decideix cancel·lar la cita, el dipòsit es perdrà automàticament.
 3. Els dipòsits no són reemborsables, però existeix la possibilitat de reprogramar una cita sempre que es notifiqui amb un mínim de 72 hores i sigui per motius justificables.

Cancel·lacions i retards
 1. Existeix la possibilitat de reprogramar una cita sempre que es notifiqui amb un mínim de 72 hores i sigui per motius justificables.
 2. La reprogramació de la cita es farà per a com a màxim els 30 dies posteriors a la cita modificada i només es permet reprogramar una vegada. Es requerirà un nou dipòsit per a reprogramar una cita ja reprogramada.
 3. Si s'arriba tard o no es pot acudir a la cita per circumstàncies imprevistes, posar-se en contacte com més aviat millor al telèfon +34 653 031 341.
 4. Si el retard és superior a 15 minuts, pot resultar en la cancel·lació de la cita i pèrdua del dipòsit. Es requerirà un dipòsit nou per tornar a reservar qualsevol cita que hagi estat cancel·lada per retard i/o no assistència sense justificació acceptada.
 5. Depèn de l'usuari recordar la seva cita, si no es presenta en el seu horari, la cita quedarà automàticament cancel·lada i el dipòsit no es reemborsarà.

Rebuig del procediment
 1. L'edat mínima requerida és de 18 anys.
 2. En cas de no considerar-se apte al client per la realització del tractament, la professional es reserva el dret de rebutjar el procediment sense obligació de reemborsament del dipòsit.
 3. Comunicar amb anterioritat si ja es porta la zona micropigmentada/tatuada i si es tracta d'una correcció. Les correccions han de ser validades abans de fer la reserva. Si no s'és apte, el tractament no es realitzarà i es perdrà el dipòsit.

Preus
 1. Els preus estan subjectes a canvis en qualsevol moment.
 2. Les tarifes poden augmentar o variar en cas de desplaçament, esdeveniments i/o circumstàncies especials.
 3. El pagament es pot realitzar en efectiu i en la majoria de targetes de dèbit/crèdit.

Garantia
 1. No es pot preveure amb exactitud el que es produeix durant el procés de curació, per aquest motiu no és possible oferir cap mena de garantia envers els resultats.
 2. Els resultats individuals varien de client a client.
 3. La cura posterior del tractament i el tipus de pell contribuirà directament amb els resultats finals.
 4. Alguns casos poden requerir sessions addicionals per obtenir els resultats desitjats (amb càrrec conseqüent).

Reemborsaments

NO S'EFECTUARAN REEMBORSAMENTS PELS SERVEIS REALITZATS PER GEMMA MICROPIGMENTACIÓ.

Contacte

Informació bàsica sobre protecció de dades: Responsable: Gemma Micropigmentació. Finalitat: Gestionar els nostres serveis de tatuatge cosmètic i paramèdic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Gemma Micropigmentació. Drets: Pot exercir els drets previstos en els articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen en la política de privacitat.

UBICACIÓ

(NOMÉS CITES CONCERTADES)

GRAN VIA DE JAUME I, 60 LOCAL 5

17001 GIRONA

HORARI D’ATENCIÓ AL CLIENT

(PREFERIBLEMENT WHATSAPP)

DL-DV: 10:00 -20:00H

HORARI DE L’ESTUDI

DL-DJ: 10:00-14:00H / 15:00 -19:00H

DV: 10:00-14:00H

NOMÉS CITES CONCERTADES

NO S'ATÉN SENSE CITA PRÈVIA

Per rebre informació detallada sobre els preus dels nostres serveis completa el formulari: