Condicions Generals

Dipòsit
 1. Per reservar i confirmar cada nova cita es requereix un dipòsit. Aquest dipòsit és per assegurar el temps necessari per a la cita i es descomptarà del cost total del tractament.
 2. Els dipòsits no són transferibles. Si es decideix cancel·lar la cita, el dipòsit es perdrà automàticament.
 3. Els dipòsits no són reemborsables, però existeix la possibilitat de reprogramar una cita sempre que es notifiqui amb un mínim de 72 hores i sigui per motius justificables.

Cancel·lacions i retards
 1. Existeix la possibilitat de reprogramar una cita sempre que es notifiqui amb un mínim de 72 hores i sigui per motius justificables.
 2. La reprogramació de la cita es farà per a com a màxim els 30 dies posteriors a la cita modificada i només es permet reprogramar una vegada. Es requerirà un nou dipòsit per a reprogramar una cita ja reprogramada.
 3. Si s'arriba tard o no es pot acudir a la cita per circumstàncies imprevistes, posar-se en contacte com més aviat millor al telèfon +34 653 031 341
 4. Si el retard és superior a 15 minuts, pot resultar en la cancel·lació de la cita i pèrdua del dipòsit. Es requerirà un dipòsit nou per tornar a reservar qualsevol cita que hagi estat cancel·lada per retard i/o no assistència sense justificació acceptada.
 5. Depèn de l'usuari recordar la seva cita, si no es presenta en el seu horari, la cita quedarà automàticament cancel·lada i el dipòsit no es reemborsarà.

Rebuig del procediment
 1. L'edat mínima requerida és de 18 anys.
 2. En cas de no considerar-se apte al client per la realització del tractament, la professional es reserva el dret de rebutjar el procediment sense obligació de reemborsament del dipòsit.
 3. Comunicar amb anterioritat si ja es porta la zona micropigmentada/tatuada i si es tracta d'una correcció. Les correccions han de ser validades abans de fer la reserva. Si no s'és apte, el tractament no es realitzarà i es perdrà el dipòsit.

Preus
 1. Els preus estan subjectes a canvis en qualsevol moment.
 2. Les tarifes poden augmentar o variar en cas de desplaçament, esdeveniments i/o circumstàncies especials.
 3. El pagament es pot realitzar en efectiu i en la majoria de targetes de dèbit/crèdit.

Garantia
 1. No es pot preveure amb exactitud el que es produeix durant el procés de curació, per aquest motiu no és possible oferir cap mena de garantia envers els resultats.
 2. Els resultats individuals varien de client a client.
 3. La cura posterior del tractament i el tipus de pell contribuirà directament amb els resultats finals.
 4. Alguns casos poden requerir sessions addicionals per obtenir els resultats desitjats (amb càrrec conseqüent).

Reemborsaments

NO S'EFECTUARAN REEMBORSAMENTS PELS SERVEIS REALITZATS PER GEMMA MICROPIGMENTACIÓ.

Contacte

Informació bàsica sobre protecció de dades: Responsable: Gemma Micropigmentació. Finalitat: Gestionar els nostres serveis de tatuatge cosmètic i paramèdic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Gemma Micropigmentació. Drets: Pot exercir els drets previstos en els articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen en la política de privacitat.

UBICACIÓ

(NOMÉS CITES CONCERTADES)

GRAN VIA DE JAUME I, 60 LOCAL 5

17001 GIRONA

HORARI D’ATENCIÓ AL CLIENT

(PREFERIBLEMENT WHATSAPP)

DL-DV: 10:00 -20:00H

HORARI DE L’ESTUDI

DL-DJ: 10:00-14:00H / 15:00 -19:00H

DV: 10:00-14:00H

NOMÉS CITES CONCERTADES

NO S'ATÉN SENSE CITA PRÈVIA

Per rebre informació detallada sobre els preus dels nostres serveis completa el formulari: