GEMMA MICROPIGMENTACIÓ

ESTUDI DE TATUATGE COSMÈTIC I PARAMÈDIC

TÈCNIQUES HIPERREALISTES
RESULTATS

Tractaments

CELLES

CELLES

ULLS

ULLS

LLAVIS

LLAVIS

AREOLES

AREOLES

I A MÉS

RECOMANACIONS

PREUS ACTUALITZATS

PREGUNTES FREQÜENTS

Regala Art

GEMMA MICROPIGMENTACIO XEC REGAL
GEMMA MICROPIGMENTACIO XEC REGAL
GEMMA MICROPIGMENTACIO XEC REGAL

Gemma

La Gemma sempre ha sentit passió per l’art, especialment pel realisme i les seves variants. Ja mostrava inquietuds artístiques des de jove i aquestes van continuar creixent durant la seva formació en art.

Les seves habilitats, la seva formació artística i el seu lligam amb el món sanitari van confluir en el tatuatge paramèdic i la micropigmentació de forma molt natural.

Aquesta formació artística li aporta una visió i uns estàndards diferents de la resta. La seva dedicació exclusiva, intensiva i ininterrompuda en vers a la micropigmentació li ha permès dominar i perfeccionar un gran nombre de tècniques i especialitzar-se en profunditat en hiperrealisme, aconseguint resultats de gran naturalitat.

Tot i aquesta especialització, es tracta d’una professional en constant formació, assistint a múltiples cursos i congressos nacionals i internacionals. Això li permet mantenir-se al dia en les tècniques més innovadores, a fi d’oferir serveis professionals de la més alta qualitat i confiança.

Perfeccionista i exigent, tant amb si mateixa com amb la feina, és especialista a crear, potenciar o replicar trets de forma hiperrealista en persones que n’han patit la pèrdua parcial o total per causa natural o per malaltia.

GEMMA MICROPIGMENTACIO

«LA MILLOR PART DE TREBALLAR EN AQUESTA INDÚSTRIA ÉS PODER AJUDAR A LES PERSONES QUE ES POSEN A LES MEVES MANS I DIPOSITEN LA SEVA CONFIANÇA EN MI. M’ESFORÇO DIÀRIAMENT PER TAL D’OFERIR-LOS RESULTATS NATURALS QUE MILLORIN LA SEVA APARENÇA, ELS HI DONIN CONFIANÇA, ENFORTEIXIN LA SEVA AUTOESTIMA I, EN DEFINITIVA, MILLORIN LA SEVA VIDA.»

Contacte

RESERVA ONLINE UN TRACTAMENT, CONCERTA UNA VISITA EN HORES CONVINGUDES O DEMANA PELS NOSTRES TRACTAMENTS

ON TROBAR-ME

GRAN VIA DE JAUME I, 60 LOCAL

517001 GIRONA

TELÈFON I WHATSAPP

+34 653 031 341

HORARI D’ATENCIÓ AL CLIENT

DL-DJ: 15:00 -18:00H

DV: 11:00-15:00H

HORARI DE L’ESTUDI

D-DV: 10:00-13:00H / 15:00 -18:00H